teisipäev, 4. mai 2010

Vabandust, te pillasite oma padrunid...

Täpselt nii pidin ühele sõdurtsikile tänaval järgi hüüdma. Ma ei tea kas selle vidina (selline suur natuke kumer salv) sees padrunid ka olid (st kas nad võivad neid tänaval kanda, ilmselt vist ikka) aga ta ütles aitäh ja pani salve relva külge tagasi.

Paar päeva tagasi näidati Haifa kinos väikese Eesti filmifestivali raames ühe sessiooni käigus filmi Ajameistrid ja multfilme Hiirejaht, Park ja Operaator Kõps seeneriigis. Selle viimase pärast läksimegi Gruusia mükoloogidega kinno. Kahjuks polnud multfilmidel subtiitreid ja Kõpsu seiklustes on juttu ju palju. Natuke arusaamatuks neile vist jäi aga vähemalt teavad kõik kinoskäijad nüüd sõna 'punapuravik' :D

Ning järgneva 5 päeva jooksul on mul kavas: heebrea keele test, essee Holokausti kirjanduse kohta, eksam aines Arms Control in Nuclear Realm (väga huvitav aga ka väga raske, kunagi kirjutan pikemalt) ja viimaks magistritöö, mida tuleb veel ohtralt lihvida!!! Viimase puhul tuleb Tartu heade inimeste abi kasutada selle välja printimiseks, köitmiseks, dekanaati toimetamiseks ja CD-le kirjutamiseks ja tänan neid juba ette.

1 Comments:

Anu ütles ...

Juba ootan tööd! Ja kas aega on homme kella 5ni? Plaat ja mitu exi? Ja mis värvi kaasi tahad?