laupäev, 10. oktoober 2009

Sabatipäevitus

Eile, sabati õhtul, oli sabati söömaaeg. Plastikveiniklaasidest ja -taldrikutest. Küünlaid ka ei olnud, ma ei tea kas palveid loeti, hilinesime. Aga noh, vein ja mis vist isegi tähtsam - hummus - olid olemas! Aga eks eesmärk oligi pigem uusi tudengeid omavahel tutvustada.

Pärast läksime linna mingile muusikafestivalile, kus vist iga õhtu umbes nädala jooksul esitatakse ühe bändi lugusid. Eile oli The Beatles. Ja wow, tõesti hea. Paljude lugude puhul ei eristanud kõrv küll vahet. Paneksin siia ühe video aga siine ühendus eriti ei luba. Noh, arvake, mis looga kontsert lõpetati?

Eile olin tark ja ostsin toidu sabatiks ära, et ei peaks nagu eelmine kord nende vending machine-ide soolapulkadest jm sellisest elama. Ja täna läksime randa, kuna midagi muud teha pole. Rannas arvasin miskipärast, et siin on ka veidi sügisepoolsem ja põlesin kohutavalt ära, sest muidugi ei müüdud rannas päikesekreemi ja kõik ülejäänud poed olid kinni! Nüüd on valus käsi liigutada ja silmade all on kaks valget poolringi ja ülejäänud nägu on nagu küpse tomat. Ma vihkan sellist päevitust.

0 Comments: