neljapäev, 22. oktoober 2009

lennukid, koomik ja seašnitsel

Ma ei saa ikka aru, mis värk nende lennukitega on. Päevas lendavad umbes 100+n korda mingid hävitajad vms üle pea ja teevad kõva müra. Neil olevat läheduses küll mingi pesa, ehk jaam, aga miks nii tihti siis? Liibanoni pärast?

Eile õhtul oli meil ameerika-iisraeli koomik külas ja ... tegi nalja. Natuke nigel oli aga siiski sai naerda. Nagu arvata võib, annab koššer-judaism-iisrael jms huumoriks palju võimalusi. Mõned näited: snorgeldamine Surnumeres, Iisraeli Fear Factor ja väga levinud on nali on when you move to Israel you don't become bi-lingual, you become twice a semi-lingual ja et uutele iisraellastele, kes on siia just elama tulnud ei maksa anda mingeid tähtsaid ülesandeid, sest nad kirjutavad kõigele alla (ehk see minu pangakaardi avamise lugu). Sign here, here, here, and here. Now, you just gave away Jerusalem. What? I thought I was getting a free movieticket?

Muide, täna üks sakslane rääkis, et oli oma rahvuskaaslastega „saksa õhtusöögi” korraldanud. Ühesõnaga sõid šnitslit, mis oli sealihast. Et ikka saab, kui väga häda käes. Endal isiklikult pole eriti mingit isu selle järgi. Üks ühikanaabritest järgib ka koššerit ja siis sai kokku lepitud, et ülejäänud 5 midagi mitte-koššerit külmkappi ei too. OK, jänest ja sealiha ma siin taga ajama ei lähe aga krevetid oleksid küll meelest läinud.

3 Comments:

Aveke ütles ...

Haifa külje all on tsiviillennuväli ka, aga põhilärmi teevad ikkagi militaarsema suunitlusega tuvikesed.

Koomikuks oli Benji Lovitt ve?

monica ütles ...

Benji oli ta eesnimi küll. On ta kuulus? Või käib siin lihtsalt tihti?

Aveke ütles ...

Ei tea, et ta eriline selebriit oleks, ma panin nime paika puhtalt selle pärast, et kunagi ammu-ammu, kui ta ajaveeb veel naljakas oli, pistsin selle omale lugejasse ning pole siiamaani ära kustutada viitsinud.